VERMOGENDE PARTICULIEREN, FAMILIES EN DGA’S

BLOOM Family Office luistert en begrijpt, adviseert en begeleidt, vanuit een vertrouwelijke relatie, bij alle (privé) aangelegenheden met een financiële component, vermogende particulieren, families en hun adviseurs, directeur-grootaandeelhouders (dga’s), om het beste uit hun vermogen te halen. Dit aan de hand van doelstellingen, eisen en wensen die vooraf zijn vastgelegd.

Zo kunt u zelf beslissen over uw vermogen, maar hoeft niet alles zelf uit te zoeken en te beheren. BLOOM ontzorgt, coördineert, adviseert, neemt het werk uit handen terwijl u dus in control blijft. Daarnaast draagt BLOOM onderwerpen aan waarover nagedacht kan worden. BLOOM Family Office fungeert dus als het ware als regisseur.

BLOOM Family Office biedt u een vertrouwde omgeving om te spreken over uw toekomstige plannen van uw familie(vermogen). Als serieuze sparringpartner geven wij u deskundig advies en zo nodig kritische feedback.

Kinderen en kleinkinderen kunnen van jongs af aan op een educatieve manier voorgelicht worden over beleggingen, structurering van vermogen, fiscaliteit, estate planning, etcetera.

Wilt u weten of BLOOM u van dienst kan zijn, neemt dan contact op met BLOOM Family Office. 
Een eerste gesprek is vrijblijvend en waardevol.

VERMOGENDE PARTICULIER EN FAMILIE(S)

Uw vermogen vraagt doorlopend zorg en aandacht, zodat u en uw volgende generatie(s) optimaal van het leven kan genieten. BLOOM Family Office luistert en begrijpt, adviseert en begeleidt u bij uiteenlopende (privé) aangelegenheden met een financiële, juridische en fiscale component, zodat alles goed geregeld is voor u en uw naasten, voor nu en later.

Het verzorgen van (familie)vermogen gaat om meer dan beheer alleen, het gaat ook om familieverhoudingen. BLOOM Familiy Office begrijpt dit als geen ander en houdt rekening met alle ontwikkelingen in een familie en de gevolgen hiervan op het familievermogen.

BLOOM biedt u een vertrouwde omgeving om te spreken over uw toekomstige plannen van uw familie(vermogen). Als serieuze sparringpartner geven wij u deskundig advies en zo nodig kritische feedback.

Wilt u weten of BLOOM u van dienst kan zijn, neemt dan contact op met BLOOM Family Office.
Een eerste gesprek is vrijblijvend en waardevol.

DIRECTEUR-GROOTAANDEELHOUDER (DGA EN FAMILIE)

Als directeur-grootaandeelhouder (dga) heeft u verschillende petten op. U bent aandeelhouder en bestuurder en mogelijk stelt u ook nog vermogensbestanddelen ter beschikking aan uw bedrijf. U wilt als ondernemer weloverwogen beslissingen nemen op basis van betrouwbare informatie. BLOOM Family Office begrijpt uw situatie en adviseert u helder en doortastend hoe de zaken te verbeteren bij uiteenlopende (privé) aangelegenheden met een financiële, juridische en fiscale component, zodat alles goed geregeld is voor u en uw naasten, voor nu en later. Daarbij biedt zij een helpende hand, zodat u uw volledige focus kunt houden op uw business.

BLOOM biedt u een vertrouwde omgeving om te spreken over uw toekomstige plannen van uw bedrijf en uw familie(vermogen). Als serieuze sparringpartner geven wij u deskundig advies en zo nodig kritische feedback.

Wilt u weten of BLOOM u kan helpen, neemt dan contact op met BLOOM Family Office.
Een eerste gesprek is vrijblijvend en waardevol.