BLOOM FAMILY OFFICE

BLOOM Family Office luistert en begrijpt, adviseert en begeleidt vermogende particulieren, families en hun adviseurs, directeur-grootaandeelhouders (dga’s) bij alle (privé) aangelegenheden met een financiële component met als doel het beste uit hun vermogen te halen. BLOOM biedt een onafhankelijk en objectief vermogensadvies inclusief estate planning, fiscaliteit, structurering van het vermogen en inzicht en controle op uw vermogen na een scheiding. Alle verleende diensten worden uitgevoerd aan de hand van uw doelstellingen, eisen en wensen die vooraf zijn vastgelegd.

Dit is raadzaam voor (ondernemende) personen die zelf willen beslissen over hun vermogen, maar niet alles zelf willen of kunnen uitzoeken en beheren. BLOOM ontzorgt, coördineert, adviseert en neemt het werk en uit handen terwijl u in control blijft. Daarnaast draagt zij onderwerpen aan waarover nagedacht kan worden. Kortom, BLOOM Family Office regisseert uw vermogen.

ONAFHANKELIJK FAMILY OFFICE

BLOOM wordt uitsluitend door haar cliënten betaald. BLOOM is niet verbonden aan een financiële instelling en heeft geen eigen producten. Hierdoor is elke vorm van belangenverstrengeling uitgesloten. BLOOM kan u hierdoor onafhankelijk, objectief en neutraal adviseren en ondersteunen bij het beheren van uw vermogen. Wij zaaien, u oogst.

UNIEK

Wat BLOOM uniek maakt is de combinatie van al deze kennis en ervaring met typische vrouwelijke competenties. Rondom een zo gevoelig onderwerp als uw financiële toekomst en planning is het aangaan van een echte dialoog van belang. Het kunnen verbinden van alle belangen die spelen. Reflecteren op hetgeen u echt zou willen. En altijd volledig transparant. Er wordt niet voor niets gezegd dat er nooit een financiële crisis zou zijn geweest als er vrouwen aan het roer hadden gestaan.

AANGESLOTEN BIJ  VFFP, VvCP EN VOFO

BLOOM Family Office is aangesloten bij Vereniging FFP (Certified Financiel Planners), VvCP en VOFO (de belangenvereniging voor onafhankelijke Family Offices).

Wilt u weten of BLOOM u van dienst kan zijn, neemt dan contact op met BLOOM Family Office.
Een eerste gesprek is vrijblijvend en waardevol.

VISIE

BLOOM Family Office vindt de tijd rijp voor een persoonlijke benadering binnen een zakelijke omgeving die haarfijn aanvoelt wat de vermogende vrouw/man wenst. Uiteraard heeft BLOOM verstand van estate planning, up-to-date kennis van fiscaliteit in brede zin, zijn zaken als structurering van vermogen, beleggingen en investeringen zeer bekend terrein en kennen schenkingen en nalatenschapsplanning geen geheimen voor BLOOM.

Wat BLOOM uniek maakt is de combinatie van al deze kennis en ervaring met typische vrouwelijke competenties. Rondom een zo gevoelig onderwerp als uw financiële toekomst en planning is het aangaan van een echte dialoog van belang. Het kunnen verbinden van alle belangen die spelen. Reflecteren op hetgeen u echt zou willen. En altijd volledig transparant. Er wordt niet voor niets gezegd dat er nooit een financiële crisis zou zijn geweest als er vrouwen aan het roer hadden gestaan…

BLOOM kent geen 9 tot 5 mentaliteit, maar gedrevenheid en passie om te komen tot optimale uitkomsten.

ONAFHANKELIJKHEID

BLOOM Family Office is volledig onafhankelijk. Er is dus geen ander belang dan dat van u, ieder advies is uitsluitend gericht op de beste oplossing voor uw situatie. De factuur die u betaalt, is voor BLOOM voldoende. De echte voldoening geeft u BLOOM met uw volledige tevredenheid met de relatie en het resultaat.

DRS. SABINE VAN HULST-VERHULST, FFP/OPRICHTER

Bien-web

Sabine is gecertificeerd financial planner (FFP) en heeft ruime ervaring op het gebied van: structurering, fiscaliteit, beleggingen, investeringen, estate-planning, schenkingen en nalatenschapsplanning.

Sabine (geboren in 1970) startte als managementtrainee bij grootbank ING na haar studie Bedrijfskunde voor de Financiële Sector aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Na een aantal jaar gewerkt te hebben als Relatiebeheerder Bedrijven voelde zij zich steeds minder thuis in de cultuur van de grootbank en koos voor de kleine gespecialiseerde private bank Schreden & Co in Amsterdam. Hier heeft zij, ruim zeven jaar, met veel passie en plezier gewerkt als Vermogensplanner.

Bij Rabobank ’s-Hertogenbosch en Omstreken (2006-2010) was zij mede verantwoordelijk voor de opstart van het dga-team en begeleidde in die functie de ondernemer, zijn bedrijf en gezin op breed financieel vlak.

Sabine is getrouwd en heeft drie dochters.

MARIANNE VERBEEK-VERMAAT, MANAGEMENT ASSISTENTE

Marianne-web

Marianne heeft een ruime ervaring in de ondersteuning als management-assistente / directie-secretaresse bij diverse organisaties.

Marianne (geboren 1967) is met een directie-secretaresse en een toeristische opleiding gestart in een combinatiefunctie op een reisbureau, maar heeft zich in de avonduren verder geschoold tot management-assistente. Daarmee is zij werkzaam geweest bij o.a. de Provinciale VVV Zuid-Holland en Dactylo districtskantoor als rechterhand van de directeur en spin in het web.
In combinatie met het gezinsleven, Marianne is getrouwd en heeft 2 dochters, werkt zij de laatste jaren als secretaresse op een advocatenkantoor in het centrum van ’s-Hertogenbosch.

Om haar jarenlange ervaring breder in te kunnen zetten is Marianne begin 2015 gestart met haar eigen onderneming “MV secretariële en management ondersteuning”. Inmiddels werkt ze met veel plezier voor drie opdrachtgevers waaronder Bloom Family Office.

ASSOCIATE PARTNERS

SLOET & VERHAGEN

drs. Kees-Jan Verhagen RA – Mr. Ritsaert Sloet

MOREFINANCE

drs. Jack Zweers

WAT IS EEN FAMILY OFFICE

Een Family Office luistert en begrijpt, adviseert en begeleidt vermogende families bij alle financiële en juridische zaken met als doel het beste uit hun vermogen te halen. Alle verleende diensten worden uitgevoerd aan de hand van vooraf vastgelegde doelstellingen. Van behoud van het vermogen tot groei van generatie tot generatie, een Family Office ontzorgt met aandacht voor diverse belangen binnen de familie.

VERSCHILLEN TUSSEN BLOOM FAMILY OFFICE EN PRIVATE BANK

Een private bank heeft beperkt inzicht in de gegevens van haar cliënten, heeft zichtbare en onzichtbare kosten en is veelal niet onafhankelijk.

BLOOM Family Office daarentegen heeft een totaal beeld van uw vermogen, de inrichting hiervan en haar beloningsmodel is zichtbaar, transparant en helder. BLOOM is niet verbonden aan een financiële instelling en heeft geen eigen producten. Hierdoor is elke vorm van belangenverstrengeling uitgesloten. BLOOM kan u hierdoor onafhankelijk, objectief en neutraal adviseren en ondersteunen bij het beheren van uw vermogen.

Wilt u weten of BLOOM u van dienst kan zijn, neemt dan contact op met BLOOM Family Office.
Een eerste gesprek is vrijblijvend en waardevol.

WAAR VINDT U BLOOM FAMILY OFFICE

BLOOM Family Office houdt op de volgende locatie kantoor.

VUGHT
Villa Oldenburg
Sint Michielsgestelseweg 8
5261 NH Vught
073-2053000

We beschikken ook over spreekruimten in Bilthoven en Amsterdam.
Uiteraard komen we ook graag naar u toe!

CONTACT BLOOM FAMILY OFFICE

Wilt u weten of BLOOM u van dienst kan zijn, neemt dan contact op met BLOOM Family Office.
Een eerste gesprek is vrijblijvend en waardevol.